Disznótor a fővárosban? Nem lehetetlen…
A belvárosban laksz? Nincs lehetőséged bármikor vidékre utazni? Vágysz arra, hogy megismerd a régi magyar szokásokat és hagyományokat? Szereted az igazi magyaros ételeket és italokat?

Akkor ezt a lehetőséget épp Neked találták ki!
Hagyományőrző disznóvágás a Bakelitben

Az egykori Hazai Fésűsfonó területén, a Bakelitben  egy hagyományos disznóvágás alkalmával számos hungarikummal találkoznak vendégeink. A pompás hazai ízeken át (hurka, kolbász, pecsenye, hagymás sült vér, magyaros fűszerek), a legfinomabb magyar borokon keresztül (rosé, fehér, és vörös egyaránt), az igazán ütős, kézműves pálinkáig mindent biztosítunk, hogy vendégeinket teljes mértékben átjárja a régi magyar szellem.

Vendégeinknek már egészen kora reggeltől szolgáljuk fel az elkészült finomságokat. Mivel a Bakelit saját konyhával rendelkezik, ezért a sertést helyben dolgozzuk fel. Az italokat a Bakelit szívében elhelyezkedő Palackpultból biztosítjuk, ahol továbbá lehetőség nyílik felmelegedni, illetve kényelmesen helyet foglalni is.

Ha pedig az egész napos dinom-dánomba elfáradnának a kedves vendégek, helyszínünkön működik a Factory Hostel Budapest, mely lehetőséget teremt kikapcsolódásra és feltöltődésre egyaránt.

Gyere el családoddal egy emlékezetes hétvégére, barátaiddal egy igazán jópofa mulatságra, vagy akár munkatársaiddal egy csapatépítésre!

 

Vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal:
E-mail: rita.szolnoki{kukac}bmac.hu
Telefon: +36 30 516 5225

Látogass el weboldalainkra:
https://www.facebook.com/EskuvoABakelitben/
http://www.facebook.com/bakelitmac

Hírlevél feliratkozás

* szükséges

Hallgasd online