A Bakelit Multi Art Center magánrendezvények, céges események és esküvők teljeskörű vendéglátását vállalja, változatos, tágas, hangszigetelt retró tereiben. A szolgáltatás tartalmazza a rendezvényhez szükséges berendezés, illetve igény szerint technikai eszközök (hang- és fénytechnika, projektor, stb.), valamint szakmai személyzet biztosítását. Egyedi elképzelések, speciális igények, vegetáriánius vagy vegan menü és ünnepi menüsorok összeállítását is vállaljuk.

Tereinket és termeinket megtekintheti személyesen, a lap alján található eléretőségek valamelyikén, vagy online a következő oldalon: http://bakeliteventhall.com

 

PARKOLÁS
Kulturális intézményünk a gyárépület mellett található 1000 m2-es szabadtéri helyszínnel is rendelkezik, ami kényelmes parkolási lehetőséget biztosít.

 

RENDEZVÉNYTERMEK ÉS HELYISÉGEK

HANGÁR
A Bakelit Multi Art Center legnagyobb terme. 280 m2 terével kiváló helyszíne lehet a nagyobb rendezvényeknek, esküvőknek, és egyéb nagyszabású eseményeknek.

HANGÁR GALÉRIA

STÚDIÓ
Teljesen hangszigetelt, rugalmas parkettával borított közel 200 m2-es terem, amely 150-200 fő kényelmes időtöltésére ad helyet.

Kiválóan alkalmas színházi- és táncelőadások, prózai és zenés előadások, komolyzenei koncertek, céges összejövetelek, fogadások, konferenciák, előadások, meetingek és workshopok, valamint fesztiválok megvalósítására.

A teremben a nézőtér kialakítása mobil lelátórendszer segítségével, igény szerint elhelyezhető elemes dobogók beépítésével történik.

A belmagasság a tartószerkezetig 4.5 méter, a teljes belmagasság 7 méter.

L1
Főleg a kiállítások tere. 148 m2-es tágas, világos terem, amely 100-150 fő befogadására alkalmas.

L2
45 m2-es tükrös, világos terem. Kiállítások, állófogadások megrendezésére alkalmas.

 

PALACKPULT
A Bakelit Multi Art Center egyedi, átvilágított borosüvegekből épített pulttal, eklektikus és retró berendezéssel, valamint kitűnő italválasztékkal várja Önöket. A 120 m2-es terület közel 110 fő befogadására, kiállításmegnyitók, állófogadások, megrendezésére is alkalmas.

 

UDVAR
Kulturális intézményünk a gyárépület mellett található 1000 m2-es szabadtéri helyszínnel is rendelkezik, ami a kényelmes parkolás mellett képző-, és iparművészeti alkotói folyamatoknak ad otthont, valamint teret ad az elkészült művek, installációk bemutatására is.

 

 

 

További részletekért forduljon Szolnoki Ritához (rita.szolnoki[kukac]bmac.hu) +36 30 516 5225, a Bakelit M.A.C. catering manageréhez és rendezvényszervezőjéhez / bakeliteventhall.com/hu/contact

Hírlevél feliratkozás

* szükséges

Hallgasd online