A Bakelit Multi Art Center 55 fő számára biztosít szállást a FACTORY HOSTEL 11 szobájában. A 2, 4, 8 vagy 12  ágyas szobákhoz ruhaszekrény, közös fürdőszoba, légkondicionáló, fűtés, valamint teljesen felszerelt közös konyha tartozik.   

A FACTORY HOSTEL BUDAPEST lehetőséget teremt a különféle művészeti ágak külföldi és hazai képviselőinek, hogy a nálunk töltött tanulási periódusuk, alkotótáboraik, workshopjaik, csoportos kiállításaik alatt zavartalanul hangolódhassanak rá feladataikra, kipihenhessék a próbák és az egyéb alkotási folyamatok okozta fáradalmakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a különféle művészeti ágak között megteremtsük az átjárhatóságot, és nálunk lakva, együtt élve folyamatosan be tudjanak kapcsolódni egymás alkotói folyamataiba. A szakmai követelményeknek megfelelően kialakított és felszerelt helyszíneink a próbáknak és a kész művek bemutatásának is teret adnak.

A szobákat a különleges építészeti adottságok (Hazai Fésűsfonó és Szövő Gyár) között letisztult, kényelmes berendezéssel, zárható szekrényekkel, légkondicionálóval, fűtéssel, frissen felújított, modern fürdőszobákkal láttuk el. Minden vendégünk szabadon használhatja a teljesen felszerelt közös konyhát, de van saját teakonyhával rendelkező szobánk is. A hostelben ingyenes a wifi-használat..

További szolgáltatásként a hazai és a nemzetközi konyha legjavát kínáljuk napi háromszori étkezés keretében, valamint irodahasználatot (nyomtatás, fénymásolás, fax, laminálás) és mosodát biztosítunk.

A Bakelit Multi Art Center nemcsak az előadók és a közönség, hanem a FACTORY HOSTEL BUDAPEST szállóvendégei számára is lehetővé teszi az élményekkel teli pihenést, feltöltődést, és a szakmai kapcsolatok, barátságok kialakulását.

Kapcsolat: Szolnoki Ritához (rita.szolnoki[kukac]bmac.hu) +36 30 516 5225

Foglalás és további információ: www.factoryhostelbudapest.com

Hírlevél feliratkozás

* szükséges

Hallgasd online